Maksu laskulla tai käteisellä.

Ohjeet

Ennustus sähköpostilla: Laita 3 kysymystäsi minulle sähköpostilla maagikko.tarot@outlook.com ja mukaan seuraavat tiedot laskutusta varten: etu- ja sukunimi, postiosoite ja tieto haluatko laskun kirjepostissa vai sähköpostiisi. Vaikka haluaisit laskun sähköpostiisi, ilmoita postiosoitteesi maksunvalvontaa varten. 

Skype-ennustus: Olen tavattavissa Skypessä arkisin klo 18 jälkeen. Laita yhteydenottopyyntö sähköpostiini maagikko.tarot@outlook.com niin ehdotan sinulle vapaita aikoja. Löydät minut skypestä samalla osoitteella. Laskutus toimii samoin kuin sähköpostiennustuksissa.

Ennustus kasvotusten: Teen kotikäyntejä, minun luokseni voi tulla käymään ja voin tavata myös julkisilla paikoilla kuten kahvilassa. Tapaamista varten laita yhteydenottopyyntö minulle sähköpostiin maagikko.tarot@outlook.com Maksu käteisellä tasarahalla tai laskulla toiveesi mukaisesti.

Tapahtumassa ennustaminen: Käyn ennustamassa tapahtumissa, kuten polttareissa. Pyydä tarjous tapahtumaasi varten sähköpostilla maagikko.tarot@outlook.com